K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

DVK Egem   1-5  Maria-ter-Heide A


 Wedstrijdfiche

03-02-2018


Teamprestatie levert 3 knappe punten op!

 


Met de verplaatsing naar Egem stond bijna de laatste echte verre trip op het programma. De thuisploeg stond tweede en moest winnen om Brugge nog een beetje druk op te leggen


Stichelbaut opende al snel de score voor de thuisploeg en voerde in het begin de forcing maar Kirsten deed het prima in doel.


De gelijkmaker kwam er na een vrije trap van Caro, Steph kon met een hakje Thalia alleen voor De Gruyter zetten en die scoorde de 1-1.


MTH was nu duidelijk de gevaarlijkste ploeg maar Lissa en Lenny scoorden niet. Dat deed Eva wel en hoe?! op 5 minuten tijd scoorde ze twee keer.


1 keer op aangeven van Steph met een staalhard schot in de kruising, een abolute wereldgoal en ook met een voorzetschot dat over De Gruyter in doel belandde. 1-3 bij de rust.


Na de rust hield een hard werkend MTH de controle over de wedstrijd en probeerde Egem met de snelle spitsen en lange ballen voor dreiging te zorgen. De defensie stond echter wel pal. Toen Egem ook de laatste man opschoof sloeg MTH nog eens toe, Floo scoorde met bijna haar eerste baltoets op aangeven van opnieuw Steph, 1-4.


Wat later maakte ook Lenny nog 1-5 ook zij zag een schot vanop de zijkant over de keeper binnen vliegen.


Egem werd op eigen veld geklopt met een erg sterke teamprestatie en en zo maakten we het dure punten verlies van tegen Ruddervoorde deels goed.


 


Volgende week moet absoluut opnieuw gewonnen worden thuis tegen Sottegem!


 

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  Eva Wagemakers 2, Lenny Oerlemans, Thalia de Roovere, Floo Antonissen