K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

Maria-ter-Heide A  2-2  Ruddervoorde


 Wedstrijdfiche

13-01-2018


Duur punten verlies in West-Vlaanderen

 


De verre verplaatsing naar Ruddervoorde moesten 3 punten opleveren. Liese en Sara moesten studeren en zo kwam Caro voor het eerst in de basis.


De wedstrijd begon wat aarzelend en Ruddervoorde knalde een eerste mogelijkheid over.Na een kwartier begon het wel te lopen, Ruddervoorde moest achteruit en MTH probeerde goed te voetballen op het zware veld. Toch was het meer dan een half uur wachten op een eerste doelpunt.


Lenny knokte zich met wat geluk voorbij 3 verdedigers en schoot dan staalhard paal binnen 0-1.


 


Niet veel later zorgde Thalia na een snelle inworp van Eva vanop de rand van de 16 voor de knappe 0-2.


Mogelijkheden op de 0-3 werden gemist maar toch gingen we vol geode moed de kleedkamers binnen.In de tweede helft het zelfde beeld, Ruddervoorde verdedigde en MTH zorgde voor dreiging al kwamen er niet veel open kansen, enkel Lissa kon niet scoren oog in oog met de keeper en werd Lenny vrij voor doel niet aangespeeld.


 


Met nog een kwartier te spelen sloop gebeurde het ondenkbare een misverstand achterin werd afgestraft door de plaatselijke sluipschutter Meseure 1-2.


Geen maan overboord maar toch wel wat twijfel in de ploeg. Wat later werd na vrije trap van Ruddervoorde vanop 35 meter opnieuw niet doortastend gereageerd en kon Maene de 2-2 aantekenen. Alles werd nog naar voor gegegooid maar verder dan wat halve pogingen kwamen we niet.


 

----------


 


Ruddervoorde kreeg 2 halve kansen en profiteerde maximaal terwijl wij het balbbezit niet konden omzetten in 3 punten. Ruddervoorde vierde dan ook alsof er gewonnen was.


 


Volgende week tegen leider Club Brugge gaan we er weer vol voor!

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  Lenny Oerlemans, Thalia De Roovere