K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

Maria-ter-Heide A   0-2  Zwevezele


 Wedstrijdfiche

03-03-2018


Maria-ter-Heide ondergaat de wet van de sterkste in openingskwartier

 


Na uren sneeuwruimen was het veld uiteindelijk perfect bespeelbaar, de zon kwam na de middag zelfs even helpen.


Enkel de scheidsrechter vond het niet de moeite om op te dagen en daarom nam Eddy de honneurs waar en zou dat prima doen!


De wedstrijd begon dus wat later en Zwevezele was meteen baas. De snelle aanvallers zorgden voor problemen en Maria-ter-Heide kreeg geen poot aan de grond.


Na een tweede snedige aanval moest Jorien ingrijpen en kegelde ze De Bart onderuit. Strafschop en geel, Vandekerckhove zette feilloos om. 0-1 en de druk bleef hoog want 5 minuten later was het opnieuw bingo.


De sterke Depark werd met een simplee dubbel pas voor Kirsten gezet en de 0-2 was een feit. Achterin hadden we het moeilijk en Kirsten moest meermaals ingrijpen bij een volgende fase trof Zwevezele zelfs 2 keer de lat.


Toch gaven we niet op en knokten we ons in de wedstrijd. Lenny trof de paal en een kopbal doelpunt van Inya werd afgekeurd voor buitenspel. Zwevezele plooide wat terug en 4 goede hoekschoppen leverde veel gevaar maar geen doelpuinten op.


Na de rust waren beide ploegen meer in evenwicht maar grote kansen bleven ook nu uit. Veel goede wil en wat afstandschoten brachten wel dreiging maar eigenlijk moest Vanhauwaert niet meer echt ingrijpen. Achterin hadden we nu ook iets meer controle, pas op het einde kreeg Zwevezele nog eens een mogelijkheid en opnieuw ging de bal op de stip.


De Bart trof erg nochalant de paal en zo bleef het 0-2.


Een terechte nederlaag voor Maria-ter-Heide dat eigenlijk nooit in z'n spel kwam.


Geen man over boord en komend weekend gaan we gewoon winnen in Tertre!


Oefen jullie frans al maar!


succes!

 

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  -