K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

Olsa Brakel  - MTH A 1-4

Wedstrijdfiche

21-04-2018


Geen winst in Brugge

 


 Maria-ter-Heide komt opnieuw top 4 binnen na winst in Brakel. 1-4


Maria-ter-Heide speelde op het knappe complex in Brakel allicht 1 van de beste 45 minuten van het seizoen. Brakel moest in de verzengende hitte constant achter de bal lopen en Lissa knalde een vrije vrije trap al snel binnen 0-1. Lenny kopte wat later van dicht bij over.

Maria-ter-Heide combineerde flux en Lenny zorgde toch al snel voor de 0-2. Ze snoepte de bal af van de plaatselijke defensie en miste niet oog in oog met Van Wymeersch.

Niet veel later brak Lissa na een prima combinatie uit op links en die bracht de bal goed snel voor, Lenny werkte goed af, 0-3!


Achterin was het enkel uitkijken voor de aalvlugge Haesebroek, onze eigen turbo Jorien moest zowaar doorlopen om de spits te volgen maar werd goed bijgestaan door door de defensie en een attente Kirsten.

Lenny maakte er voor de rust nog 0-4 van en kansen op 0-5 werden gemist. Vooral de bal op de lat van Thalia op aangeven van Esther was er kort bij.

Na rust was het allemaal wat minder, de hitte en een verbeten tegenstrever die nog knokt voor het behoud zorgde ervoor dat het overwicht minder werd, al troffen Esther en de ingevallen Ellen nog de lat. Ook Lissa en Thalia vergaten de score op te drijven.

Voor Brakel redde Van Cauwenberge de eer en Kirsten hield nog een paar pogingen uit haar doel!

We speelden 45 minuten uitstekend en komen zo weer in de top 4. Vrijdag om 20u ontvangen we kampioen Club Brugge. Als we onze 4° plaats willen behouden kunnen we maar beter stunten.


 

In schrijven voor de socio kan nog steeds!


Proficiat en veel succes!


 

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  Lenny Oerlemans 3, Lissa Boeren