K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Maria-ter-Heide A     2-0     's Gravenwezel A


Foto's  |  Wedstrijdfiche  

21-03-2015


Maria-ter-Heide kan weer winnen


Na de nederlaag van vorig weekend  moesten de knoppen om, het maximum was weg en nieuwe doelen moesten worden gesteld.

Ook moest er gesleuteld aan de opstelling.  De gekwetsten stapelden zich op en 's ochtends moest ook Charlotte nog verstek geven.  Britt moest zo toch al meteen aan de bak terwijl haar blessure nog geen verleden tijd was.

Op  de bank zagen we daardoor 4 helden vand e B-ploeg die net 90 minuten hadden gezwoegd tegen Turnhout.


Maria-ter-Heide ontving de buren van 's Gravenwezel die ook met bezettingsproblemen kampten altijd een erg lastige klus.  Ook 's Gravenwezel gaf ons bloemen ter ere van de titel!  Waarvoor dank!Eerste helft


Maria-ter-Heide kreeg vanaf het begin het initiatief van de bezoekers en probeerde vooral het voetballend beter te doen dan vorige week.  Een eerste goeie voorzet van Emily werd goed verwerkt door de keeper en ook Van Goethem stuitte  op Pauwels.  Zoals steeds was de uitstekende doelvrouw de uitblinker bij de Wezeltjes.

Toch lieten de bezoekers zich ook niet onbetuigd, Robbrecht zag een heerlijk vluchtschot net naast zoeven en een vrije trap over.  Lauren kende  verder een rustige middag.

Voor Maria-ter-Heide kwam de volgende dreiging van Cathy enn stillaan werd de druk groter en het was Paepe die de bal een eerste keer tegen de netten kreeg.  Op aangeven van Emily schoot ze knap overhoeks binnen.

Wat later kwam ook Sophie dicht bij een goal maar Pauwels stond pal.Tweede helft


In de tweede helft speelde Maria-ter-Heide opnieuw iets beter en de eerste kans was meteen een serieuze, Emily zette een goeie rush in bediende Babs. Die draaide en trof de paal.  Wat later haalde Babs de hamer boven van buiten de 16.  Pauwels had een wereldsafe in huis op de knappe pegel.

Toch werd het 2-0, een beetje met een gelukje.  Van Goethem bediende Paepe aan de zijlijn en die zag haar hoge voorzet binnen waaien achter de doelvrouw.

's Gravenwezel maakte ondertussen weinig meer klaar en de thuisploeg liet ondertussen veel kansen onbenut.  Van Goethem schoot 2 keer niet met scherp en Paepe trof opnieuw de keeper.

Op het einde van de wedstrijd  zorgde  Oris nog bijna voor het slotakkoord maar ook haar poging geraakte niet door het bos van benen.


Commentaar:


Maria-ter-Heide proefde opnieuw van de overwinning, al was het zuinig.  Maar dat zijn overwinningen tegen 's Gravenwezel bijna altijd.  De stugge verdediging  en  sterke keeper slikken altijd weinig goals.


Volgende week hopen we de opnieuw stijgende lijn verder te zetten tegen Turnhout.  De ploeg in vorm op dit moment.


Veel succes!


raWedstrijd gegevens


1-0   '32   Nathalie de Paepe

2-0  '57   Nathalie de Paepe


  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1