K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Kontich B 4-0 Maria-ter-Heide B


  

02-09-2015


B's verliezen ook laatste bekerwedstrijd in Kontich...


Vandaag het laatste duel in de beker van Antwerpen op de agenda tegen Kontich, alweer een ploeg uit 1ste provinciale.


Opnieuw een andere bezetting tov zaterdag, zo zien we Paepe samen met Sophie en Lindsay terug aan de aftrap verschijnen, Lotte, Sara en Evi maken het feestje op de bank compleet.Eerste helft


Na enkele leuke babbels met toppers uit de eerste ploeg en een ontspannen opwarming fluit de scheids ons laatste bekerduel op gang, Kontich grijpt onze dames meteen bij de keel en zet zwaar druk op onze verdediging.


Anne Lies ziet alle kleuren van de regenboog met het sterke duo De Laet - Vermeiren, beide dames zijn snel en vinden elkaar blindelings. Opnieuw gaat al onze focus op verdedigen maar het niet communiceren zorgt te vaak voor paniekerig blind wegtrappen van ballen, Sophie probeert de rust in de ploeg te brengen maar MTH ziet af en moet na een half uur een eerste doelpunt toelaten.


Kelly stond sterk te keepen en had al enkele treffers kunnen verhinderen maar moet zich nu toch gewonnen geven, ook de restverdediging krijgt de bal niet meer van de lijn gekeerd en dus 1-0. Het was trouwens de eerste keer dat we op achterstand kwamen in dit bekerverhaal...Kort daarop wordt onze verdediging uitgeschakeld en wordt Kelly van in de kleine baklijn gefusilleerd, ze mag zich voor een tweede keer omdraaien deze avond. Zelf kunnen we 3 leuke combinaties op poten zetten zonder Huybrechts echt te verontrusten, we gaan rusten met een (kleine) achterstand.Tweede helft


Maurane en Anne Lies worden vervangen door Sara en Lotte, de instructies van Thomas zijn niet in dovemansoren gevallen en we zien een beter MTH aan het werk. Nu ook Maya naar achter is getrokken hebben we samen met Eva meer snelheid in de verdediging en dat loont, we spelen een eerste echte kans bij elkaar.


Floo besluit met links op de keeper, ze is ook betrokken bij een volgende actie waar ze Paepe aanspeelt en die bezorgt Sophie een schietkans. Op het uur halen we Lindsay naar de kant en Evi schuift mee in de spits. Kontich laat de bezoekers even begaan maar helaas komt de aansluitingstreffer er niet maar moeten we na 70' een derde treffer toelaten.


Een afvallende bal werd perfect afgewerkt, een pareltje! Ondanks een hardwerkend MTH moeten we ook nog een 4de goal toestaan, Tysmans vind de vrijstaande De Laet en die knalt hard de eindstand tegen de netten.Commentaar:


Na de teleurstellende 2de wedstrijdhelft van zaterdag tegen KV Mechelen zat de schrik er een beetje in dat we vandaag een herhaling van dat scenario zouden krijgen maar niks was minder waar.


Jullie hebben een zeer moeilijke eerste helft gekend maar waren beter in de tweede helft en zijn deze keer wel 90' blijven knokken!


We hebben het ons vooral zelf moeilijk gemaakt door niet te praten op het veld, daar moeten we echt op gaan werken... Ons bekerverhaal zit er bij deze op maar we hebben wel 3 zeer leerrijke testmatchen gehad waar een aantal werkpunten naar boven zijn gekomen.


Zaterdag gaan we op bezoek bij Weelde, onze eerste competitiematch in eerste en hopelijk kunnen we daar al potten breken!


Dikke proficiat dames!cdsWedstrijd gegevens


Doelpunten:


Assists:
  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1