K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Loenhout A 3-0 Maria-ter-Heide B


Wedstrijdfiche     Foto's

  

19-09-2015


B's moeten meerdere erkennen in Loenhout.....


De ploeg heeft moed geput uit de wedstrijd van vorige week en moet nu trachten te bevestigen met een goede prestatie op Loenhout.


Evi en Astrid staan terug op de feuille en zitten naast Maurane op de bank, Paulien en Pater wisten een basisplaats te versieren.Eerste helft


Na de puike prestatie van vorige week waren onze B's er op uit tegen om ook tegen een topploeg als Loenhout, die al jaren in 1ste aan de top meedraait, een goede beurt te maken.


Er werd op vrijdag nog goed getraind en dat zien we ook meteen op het veld, onze meisjes nemen het heft in eigen handen en duwen Loenhout achteruit.


Opnieuw zijn we het gevaarlijkst op corners maar verzuimen wel te scoren, na 10 sterke minuten voor de bezoekers komt ook Loenhout voor het eerst gevaarlijk opzetten en zien we enkele vrije schietkansen op Kelly, op de deklat en naast vliegen! Eva wordt foutief gestopt en we krijgen een vrije trap op een leuke plaats, Pater krult het leer maar nipt voorbij de 2de paal...


Loenhout lijdt knullig balverlies en Floo maakt daar graag gebruik van, het schot gaat op De Vries. De grootste kans van deze wedstrijdhelft wordt eerst door de zieke Maya op de keeper geknald en ook de herneming van Floo wil niet tegen de netten, dit verdiende beter!


Loenhout gaat op zoek naar een doelpunt maar ook het schot van Van Der Hoofden wil er gelukkig niet in, MTH kan vlot counteren en via Floo, Jorinde en Maya staan we met 3 passen aan de overzijde maar het schot scheert het doelkader.


MTH voetbalt echt goed mee en achteraan werkt Anne Lies de ziel uit het lijf, Oris ontzet en het is alweer Maya die als een duivel uit een doosje vertrekt maar we komen weer net niet tot scoren...


Loenhout doet dat in de 43ste minuut wel en zo gaan we rusten met het kleinste verschil al had het wel anders kunnen zijn.Tweede helft


We kunnen zeker niet ontevreden zijn over het geleverde spel en er komen dan ook geen wissels. We worden door de thuisploeg snel verder op achterstand gezet als we bij een hoekschop even niet opletten en vrij de 2-0 zien binnen gekopt worden, onze meisjes laten zich niet uit hun lood slaan en schakelen weer snel om.


Maya, Jos en Sara leggen de bal in de voeten van Floo, helaas kan de keeper haar schot met links(!) nog net met de vingertoppen in hoekschop werken... Na een uur hard labeur halen we Sara naar de kant en maakt Astrid haar rentree na haar scheenbeenvliesontsteking.


Onze dames zijn dan ook door hun beste krachten heen en een onoplettendheid zet Bogaerts alleen voor Kelly en die knalt de 3de van de middag binnen. Het verdict had nog zwaarder kunnen zijn want 2 vrije trappen van Loenhout gaan op de deklat, ook Pater mag nog eens aan het kanon maar de bal gaat weer nipt voorbij de 2de paal.


Het laatste wapenfeit voor Paterke, Evi komt net zoals Maurane het veld op,  MTH moet nu echt pompen om niet verder te verzuipen. Een foutje op Maya levert nog een laatste vrije trap op maar de eerredder komt er niet meer en zo verliezen we voor de 3de keer op rij...Commentaar:


Opnieuw spelen we een meer dan degelijke eerste helft maar moeten we na een uur ons gewonnen geven...


Wij zijn vooral blij met de progressie die jullie alle weken maken, maandag krijgen jullie daarom een rustdag J


Dikke proficiat dames, geniet er van!cdsWedstrijd gegevens


Doelpunten: 


Assists: 
  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1