K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Maria-ter-Heide B  0-2  Moldavo B


Wedstrijdfiche     Foto's

  

26-09-2015


B’s gaan strijdend ten onder tegen een te sterk Moldavo…


Onder een stralend zonnetje geven onze B’s Moldavo partij, een ploeg die we nog kennen van vorige jaren met de A ploeg.


Op het wedstrijdblad staan wel 14 namen maar toch kennen we ook de nodige problemen, zo zien we (helaas) Babs uitvallen tijdens de opwarming.


Kapitein Maya heeft werk gerelateerde verplichtingen, Eva liet de wijsheidstanden trekken en Laura sukkelt met de rug.


Astrid en Maurane raken moeilijk van hun kleine blessures af, Paepe en Delie komen terug in de ploegEerste helft


Vanaf de eerste minuut zit het spel op de wagen en Moldavo ontwikkelt een vrij hoog tempo, onze dames moeten alle zeilen bijzetten om de blauwe tornado af te houden.


Verdedigend doen we het met Oris, Caroline en Anne Lies zeker niet slecht, ze kunnen de spitsen vrij goed afhouden. Ze zorgen ook steeds voor de omschakeling en MTH houdt in blok goed positie.


Paulien moet hard werken voor de kost en kent weinig rust, ook gelegenheidskapitein Jorinde moet samen met Sara, Pater en Paepe vol aan de bak.


Ze kunnen Delie en Floo regelmatig de diepte insturen maar echt gevaarlijk zijn we echter nooit, Moldavo lijkt Kelly een eerste keer te kunnen verslagen maar het leer gaat hard op de dwarsligger!


De bezoekers zijn het gevaarlijkst maar Kelly is bij de pinken en houdt de netten schoon, we gaan rusten met de dubbele nul op het bord maar weten ook dat het een helse opdracht zal worden om dit nog eens 45 minuten vol te houden.Tweede helft


Omdat iedereen goed bezig is geen wissels bij de rust, het zijn opnieuw de bezoekers die MTH stevig in hun greep nemen en beetje bij beetje plooien we helemaal terug.


In minuut 56 moet onze keeper zich dan toch gewonnen geven en dus 0-1, Moldavo combineert iets te vlot door onze linies heen en de thuisploeg vind niet meteen een oplossing.


De bezoekers hebben duidelijk meer ervaring op dit niveau en spelen goed voetbal, MTH spartelt nog wel tegen maar in de 75ste minuut moet een sterk spelende Kelly zich een tweede keer gewonnen geven…


MTH komt er nu bijna niet meer uit en raakt slechts 2 keer over de middenlijn, in minuut 88 versieren we de eerste en enig hoekschop van de wedstrijd maar we kunnen er niet uit scoren.


Onze dames hebben zich kranig geweerd en goed verdedigd maar vooral Kelly heeft een groot aandeel in de beperkte schade, Moldavo was zeer gevaarlijk met schoten uit de 2de lijn!


De scheids fluit niets te vroeg af voor onze dames die fysiek op zijn en 0-2 op het scorebord.Commentaar:


Ondanks het feit dat dit de 4de verliesmatch op rij is waren we toch niet echt ontevreden over jullie prestatie, Moldavo was vandaag de betere ploeg en er is niks mee om te verliezen van een betere ploeg…


We hebben een dik uur goed mee gedaan maar dan was het bobijntje op, van 5 tegengoals op Weelde naar 2 tegen Moldavo is een grote stap voorwaarts.


De snelheid van spelen wordt alle weken beter, de omschakelingen gaan vlotter en de resultaten die komen vanzelf wel, nog even volhouden dames!


Volgende week trekken we naar Heist, een ploeg die zich ook in de onderste regionen van het klassement bevindt, wie weet valt daar wel iets te rapen…?


Dikke proficiat!


 


cdsWedstrijd gegevens


Doelpunten: 


Assists: 
  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1