K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Maria-ter-Heide B 1 - 3  Wuustwezel B


Wedstrijdfiche                Foto's

  

28-11-2015


B’s roemloos onderuit in de derby tegen Wuustwezel…Vandaag ontvangen we de buren uit Wuustwezel, het voormalige Achterbroek staat met 2 punten meer 1 plaats hoger geklasseerd.


Bij winst springen we haasje over en is onze buffer voor de komende weken iets groter, we spelen dan achter elkaar tegen gans de top 6 uit het klassement.


Na 2 degelijke wedstrijden tegen ’s Gravenwezel en Hove wordt er ook vandaag een leuke wedstrijd verwacht, op Eva na spelen dezelfde acteurs als vorige week in de hoofdrol.Eerste helft


MTH start zoals er vrijdag getraind werd en dat was niet goed, het voetbal is rommelig en we krijgen geen grip op de wedstrijd.


De eerste kansen schrijven we dan ook op naam van Wuustwezel dat stukken gretiger voor de dag komt, we worden afgetroefd in bijna elk duel maar toch kan Tash de score openen op aangeven van Pater.


Een goed uitgetikte aanval over links zet de thuisploeg op voorsprong maar de vreugde is van korte duur, nog geen 2 minuten later kopieert Wuustwezel de actie en de vrijstaande Delanghe laat Kelly geen kans.


Op het kwartier hangen de bordjes terug gelijk en het zijn de bezoekers die de wedstrijd in handen nemen, Peeters tikt op het half uur de Wuustwezelse dames op voorsprong…


MTH is nu op achtervolgen aangewezen maar brengt niet het voetbal om gevaarlijk te zijn, het spelbeeld blijft te slordig, soms zelfs nonchalant wat zowel op als naast het veld voor frustratie zorgt.


We zien nog een kopbal van Wuustwezel op de paal gaan, Maya raast nog een keer haar flank af maar Floo kan net niet bij de voorzet!


In de laatste minuut wordt het verdict nog zwaarder als de vrije trap van Kerkhove rechtstreeks binnen gaat, Kelly had de bal door de zon niet zien komen en zo gaan we rusten met terechte 1-3 cijfers op het bord.
Tweede helft


Met nog 45 minuten op de klok is het aan MTH om creatiever te gaan voetballen maar de druk komt van de bezoekers, opnieuw moeten we de bal aan Wuustwezel laten en slagen we er niet in om de bal op te eisen.


Ook de bezoekers spelen geen wereldpartij maar ze zitten wel in een zetel met een ruime voorsprong, de wedstrijd kabbelt gewoon verder zoals in de eerste helft en is vaak het aanzien niet waard…


We noteren nog een vrije trap van Natascha maar het schot gaat over net zoals enkele kopkansen op corner.


Het is duidelijk dat we de punten deze week niet thuis zullen houden en verliezen zo onze 6de wedstrijd van dit seizoen.Commentaar:


We laten dure punten liggen vandaag en ook de uitdaging wordt totaal niet gehaald en da’s geen goede zaak gezien we nu 6 toppers op rij voor de kiezen krijgen en de rechtstreekse achtervolgers op max. 5 punten staan.


Er zullen dus punten moeten gepakt worden tegen de sterkere ploegen om niet compleet in de degradatiezone te verzeilen!


Na deze off day zullen we ons moeten herpakken en stunten tegen de toppers…


Komop dames, vanaf woensdag terug volle bak aan de slag en 100% focus op de eerste wedstrijd van de terugronde namelijk tegen Weelde de 3de in de stand.

 


cdsWedstrijd gegevens


Goals : Tash


Assists : Pater  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1