K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Weelde 5-2 Maria-ter-Heide B


Wedstrijdfiche     Foto's

  

05-09-2015


B's debuteren in 1ste met een nederlaag...


Vandaag maken onze B's hun debuut in 1ste provinciale tegen Weelde, we spelen op het gigantische A veld dat er keurig bij ligt.


Lotte staat voor het eerst aan de aftrap na enkele goede invalsbeurten, Pater en Laura moeten nog verstek laten gaan.Eerste helft


We kunnen niet dramatischer aan het seizoen beginnen en na 2 minuten hebben we al evenveel goals tegen, 2-0 op het bord voor we goed en wel besefte...


Toch flakkert de hoop snel terug op als een vrije trap van Jorinde door de keeper in hoekschop wordt gewerkt, Jos trapt zelf de corner en Caroline kopt de aansluitingstreffer tegen de netten.


MTH is nu wel wakker en we zien een leuke actie van Floo die de bal in de loop van Sara legt, het schot van Maya gaat nipt voorlangs. Weelde domineert aan een redelijk hoog tempo terwijl de bezoekers vooral gevaarlijk zijn op stilstaande fases, een vrije trap van Jorinde wordt door Caroline mooi terug gelegd maar Jos knalt net over.


Het doelpunt valt helaas aan de overzijde waar de scheids een fout heeft gezien in een tussenkomst van Kelly en de bal gaat op de stip, 3-1. Eva kan dan al niet meer verder en Anne Lies komt haar vervangen, Sara stuurt Floo diep met een pas op maat maar de controle gaat mis en weg kans...


Zonde want dit had opnieuw de aansluitingstreffer kunnen zijn. Opnieuw zijn we getuige van een akelige botsing als 3 spelers naar de bal gaan, Lotte en Oris zijn de grootste slachtoffers en zullen ook niet meer in actie komen.


De scheids fluit de eerste helft af, onze dames hebben net als Thomas heel wat om over na te denken hoe ze de 2de helft moeten aanpakken.Tweede helft


Paulien en Maurane starten deze 2de helft en bij deze zijn we 3 wisselspelers armer en 3 geblesseerde spelers rijker.


Weelde gaat verder op zijn elan en kan na laks verdedigen de vierde van de ochtend binnenschieten, Maya gaf de moed nog niet op en werkt een rush van op de eigen helft keurig af en zet de 4-2 op het scorebord.


Ondertussen spelen we niet meer tegen 11 maar tegen 12 en kan de scheids zijn partijdigheid niet meer verberegen, we krijgen enkele lachwekkende taferelen te zien maar kunnen het enkel ondergaan...


Thomas kan het niet meer aanzien maar de opmerkingen aan het adres van de "arbiter" kosten hem een plaats achter de platen. De bezoekers kunnen gans deze wedstrijdhelft enkel het spel maar ondergaan en komen er niet meer uit, het wordt nog pijnlijker als we de 5-2 zelf scoren met een owngoal.


Je hebt zo van die dagen als het mis gaat dan blijft het misgaan, het laatste fluitsignaal komt dan ook niets te vroeg.Commentaar:


Deze wedstrijd heeft ons opnieuw met de neus op de feiten gedrukt, er is nog veel werk aan de winkel maar met de juiste inzet en mentaliteit gaan we nog ver komen.


Vooral de 2de helft moesten we onze gewonnen geven, Weelde had een duidelijk overwicht waar we niet meer onderuit kwamen.


Volgende week ontvangen we Zammel, met 3 trainingen voor de boeg hebben we nog tijd om dingen op te pikken en terug volle bak te gaan!cdsWedstrijd gegevens


Doelpunten:  Caroline De Beukelaar, Maya Deltour


Assists:  Jorinde De Swerdt, Sara Meeussen
  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1