K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

Wuustwezel B  2-2  Maria-ter-Heide B


 Wedstrijdfiche   Foto's

14-10-2017


B’s brengen een puntje mee uit Wuustwezel…Woensdag hadden we al 28 spelers op training en ook vandaag is de kern te groot om iedereen in de B ploeg op te kunnen stellen. Zo zien we Cathy, Veerle en Maurane doorschuiven naar de C ploeg.


Nyah is op deze zonnige zaterdag niet beschikbaar, Maya is terug present en ook Mente zou volgende week de trainingen kunnen hervatten na haar knieblessure die ze opliep in de voorbereiding. De plaatsen worden duur in de ploeg…


Eerste helft


Na de prima inzet van vorige week hopen we vandaag opnieuw een topprestatie van onze helden te zien maar Ellen moet al meteen aan de bak op een knal van Verhaert!


Het was voor iedereen vroeg opstaan vandaag maar dit mocht niet gebeuren… Gelukkig herpakt de ploeg zich meteen en zo zien we een prima mogelijkheid verloren gaan!


Er zitten al een aantal leuke combinaties in ons spel toch spelen we te vaak de lange bal, iets waar de laaghangende zon zeker voor iets tussen zit. Evi kan Pater op links bedienen maar de voorzet verdwijnt in de handen van De Bondt.


Door de ervaring van Sara, Emily en Caro houden we achteraan de rangen redelijk goed gesloten, Wuustwezel probeert het vaak met schoten uit de tweede lijn. Jorinde poogt centraal de acties te lanceren, Pater en Van Goethem trachten de bal in de 16 te zwiepen om Floo in schietpositie te krijgen.


Een schot van Beyers gaat voorlangs en Van Den Bergh trapt binnen het bereik van Ellen. We gaan rusten na 45 minuten zonder doelpunten al hadden beide teams zeker een aantal mogelijkheden.Tweede helftMaya komt Chelsey vervangen en Astrid en Lien maken zich klaar aan hun opwarming te beginnen.


Evi heeft het lastig met de snelheid van Van Den Bogaert en moet ze laten lopen, haar schot gaat gelukkig voorlangs. Het doelpunt valt aan de overzijde waar Pater Floo aanspeelt en die legt de bal netjes in de linkerhoek! MTH heeft de wedstrijd nu volledig in handen en laat Wuustwezel weinig aan de bal, het duurt dan ook niet lang of Floo zet de 0-2 op het bord.


Op aangeven van Emily kan Floo zich met een knappe actie vrijmaken van 2 verdedigers en legt de bal terug in dezelfde hoek! Ze kan haar hattrick bijna vervolledigen op voorzet van Gutti maar ze kan net niet bij de bal, meteen haar laatste wapenfeit want ze wordt op het uur vervangen door Astrid.


Van Goethem blijft voorzet na voorzet in de grote rechthoek smijten maar we kunnen de kansen niet afwerken. Ook Sarah wordt vervangen en zo komt Lien in de ploeg, Astrid laat zich meteen opmerken en speelt met veel gevoel de bal rond. Ze onderneemt ook een poging op doel met links zowaar maar besluit nipt naast. Oumaima kan een slecht ontzette hoekschop tegen de netten tikken en deze aansluitingstreffer is voor de thuisploeg het startschot van een aanvalsoffensief.


MTH krijgt het nu op zijn beurt moeilijk en moet achteruit, een vrije trap van Beyers gaat gelukkig naast maar het is slechts uitstel van executie…


Wuustwezel kan ook de gelijkmaker nog scoren al had de voorafgaande fout wel kunnen gefloten worden. De scheids fluit de spannende wedstrijd af en bij de meeste overheerst er toch een gevoel van teleurstelling.
Commentaar:


Een gelijkspel is op basis van de ganse wedstrijd zeker wel een correcte uitslag al zat er uiteraard wel meer in maar opnieuw hebben jullie een prima prestatie neergezet.


Volgende week ontvangen we rode lantaarn Puurs, die 3 punten moeten de onze zijn!


CDSWedstrijd gegevensGoals : Floo

Assists : Pater, Emily