K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Hoogstraten B     2-0   Maria-ter-Heide B


Foto's  |  Wedstrijdfiche 


7 maart 2015


B's verliezen onverwacht dure punten op Hoogstraten...De mensen die over deze wedstrijd de "Van Hooydonk express" hadden verwacht zal ik moeten teleurstellen, de redacteur had helaas minder leuke verplichtingen en vandaar nog eens een verslag van mijn hand.


Vandaag trekken onze dames licht gehavend naar de buren van Hoogstraten, de ploeg van onze T1 Karim Didi. We kunnen echter geen beroep doen op Maya, Anne Lies, Laura en Kirsten.


We gaan wel shoppen in de C ploeg en vinden daar heel wat aanvallend geweld in de vorm van Elke, Karen en Ine, ook Bethje is terug uit vakantie en neemt plaats in doel.
Eerste Helft


In tegenstelling tot het vorige bezoek aan Hoogstraten kunnen we vandaag wel spelen, onze dames hebben de vroege verplaatsing blijkbaar slecht verteerd en komen niet meteen op toeren.


Een vroege verdedigende fout wordt dan ook meteen afgestraft en MTH is na 10 minuten al op achtervolgen aangewezen, iets wat we niet echt meer gewend zijn.


We worden te vaak afgetroefd in de duels en verder dan combinaties van meer dan 2 passen komen we niet, Hoogstraten heeft een extra verdediger in de laatste lijn gezet en loert vooral op de counter.


De bezoekers ondervinden veel problemen in de opbouw maar het is Pater die op aangeven van Delie een eerste poging op doel waagt, het centrale schot is een simpele plukbal voor Braspenning.


Maria Ter Heide probeert wel maar telkens vinden we de doelvrouw op onze weg, een zeldzame combinatie geïnitieerd door gelegenheidskapitein Jorinde gaat via Eva tot bij Pater maar opnieuw eindigt het schot op de keeper.


Het tempo blijft te laag en ook enkele schoten van Eva uit de tweede lijn zorgen voor onvoldoende dreiging, de spelers snakken naar de rust en moeten knokken tot het fluitsignaal om niet op een tweede counter te lopen...
Tweede Helft


Thomas roept zijn troepen ter order en grijpt meteen in, zo komen Ine en Elke in de ploeg, Astrid en Evi blijven in de kleedkamer.


Ine bereikt via Sara Delie maar die besluit ongelukkig naast, de goal valt wel aan de overkant en de thuisploeg kan niet eens onverdiend de score verdubbelen!


Dat ziet er niet goed uit voor onze dames en nog steeds kunnen we de organisatie niet herstellen, een vrije trap randje baklijn wordt nipt over getrapt.


Hoogstraten rond een aanval af met een schot voorlangs, algoed of het was dan al boeken toe geweest maar MTH begint eindelijk toch door te duwen en creëert regelmatig kansen maar werkt ze niet af!


Een reuze kans van Delie gaat verloren, Elke trapt eerst de rebound op een verdediger en Anke besluit de 3de kans nipt naast!


Pater kan niet meer verder en wordt vervangen door Karen.


Het wordt steeds duidelijker dat het vandaag echt niet mag zijn, Jos stuurt Delie diep en ook Elke is goed mee gelopen maar ook de 1 tegen 2 situatie eindigt onbegrijpelijk in de handen van de doelvrouw.


MTH krijgt nog een 5 tal kansen maar zonder efficiënt te zijn, telkens is het net niet of wordt de bal in extremis nog van de lijn gekopt...


We eindigen de wedstrijd uiteindelijk met z'n 10 omdat ook Sara niet meer verder kan en zo verliezen we onze tweede wedstrijd van het seizoen al hadden we dat vandaag niet echt verwacht.Achteraf


We hebben vandaag een collectieve off day beleefd maar ook in het verlies moeten we acteren als een team en dat is aardig goed gelukt, uiteraard waren er de nodige frustraties en tranen maar sport is emotie.


Hoogstraten heeft ons vandaag goed afgehouden en kunnen verdiend de 3 punten thuis houden, wij zullen deze punten echter ergens anders moeten goedmaken.


Volgende week is er al een eerste kans in de topper tegen Hove!


Een slechte match is geen slecht seizoen, woensdag op training kunnen we de wedstrijd nog wel analyseren en bespreken en gaan we terug vol goede moed kijken naar de volgende match !

CDS


Wedstrijd gegevensGoals :


Assists :   •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1