K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Maria-ter-Heide  B   2-3   Moldaovo B


Foto's      Wedstrijdfiche   

25-02-2017


Moedige B’s moeten meerdere herkennen in een sterk Moldavo…


Vandaag ontvangen we de leider en de zo goed als zeker nieuwe kampioen van onze reeks namelijk Moldavo.


Na een meer dan behoorlijke prestatie in Mol hopen we dat thuis nog eens fijn over te doen, Elke komt voor het eerst aan de aftrap en ook Lotte maakt haar debuut in 1ste provinciale.


De schorsing van Kirsten komt haar niet zo slecht uit, zo kan de pijnlijke enkel van wat rust genieten.Eerste helft


Onze B’s starten een pak beter dan in de collectieve off-day van vorige week en proberen goed mee te voetballen aan het ritme dat Moldavo ons oplegt.

Het zijn vooral Van Hove en Van Orshaegen die een gesel zijn voor onze verdedigers, het is de thuisploeg die achteruit moet maar toch regelmatig kan counteren al is het zonder echt gevaarlijk te zijn.


Na 20’ krijgen we een eerste doelpunt binnen en het duurt helaas maar 2 minuten of Van Hove verdubbelt de score, Caro blokt nog een goed schot af of het kwaad was dan al geschiet!


Ellen kan een vrije trap netjes uit haar kooi rammelen maar uiteindelijk de 0-3 niet verhinderen, opnieuw is het Van Hove die een perfecte voorzet van Adriaensen in doel werkt!

Nochtans zijn onze B’s niet zo slecht bezig maar Moldavo is gewoon een maatje te groot voor deze ploeg, de echte domper komt er pas als nu ook Eva geblesseerd raakt en met de ambulance wordt afgevoerd richting Klina…


We gaan rusten met een 0-3 achterstand en toch geen slecht gevoel, aan inzet is er geen gebrek.Tweede helft


Evi en Lotte starten beide in deze helft en Elke blijft aan de kant, opnieuw proberen onze B’s er iets van te maken en het wordt zowaar 1-3 als Caro een vrije trap van Pater in doel kopt!


Het geloof was echter maar van korte duur want het is Van Orshaegen die ons snel terug met de voetjes op de grond zet en maakt er 1-4 van, zo’n spits wil wel iedere ploeg in huis uiteraard….


En dan gaat het snel, Moldavo zet ons vast op de eigen wedstrijdhelft en laat de score oplopen tot 1-7 en raakt nog 1 keer het doelkader.


Van Goethem kan de pijn nog een beetje milderen als ze diep wordt gestuurd door Jorinde en ze legt meteen de 2-7 eindstand vast.


Commentaar:


Ondanks deze zware nederlaag zijn jullie blijven voetballen, uiteraard is het niet leuk om zo te verliezen maar tegen dit Moldavo was werkelijk niets te beginnen.

De inzet was een pak hoger dan in de vorige wedstrijd en dat was leuk om te zien, ook de Molse supporters wisten dat zeker te appreciëren!


Volgende week gaan we naar Zammel, een ploeg die goed op dreef is dus zullen we ons ook deze week goed moeten voorbereiden.


Hopelijk is de blessure van Eva snel genezen en staat ze snel terug op het veld…


CDSWedstrijd gegevens


Goals : Caro, Van Goethem

Assists : Pater, Jorinde  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1