K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

KSK Weelde   0-0  Maria-ter-Heide  B


Foto's      Wedstrijdfiche   

03-12-2016


B’s laten dure punten liggen bij rode lantaarn Weelde…


Vandaag spelen we tegen de laatste in de stand Weelde die op speeldag 13 nog maar 1 puntje wist te sprokkelen, op papier mocht dit dus absoluut geen probleem zijn.


We zien Sophie schuiven naar de A ploeg door de afwezigheid van Mariska, Cathy is niet beschikbaar maar Floo staat opnieuw aan de aftrap als spits.Eerste helft


De wedstrijd start zoals gevraagd maar MTH speelt tegen de zon in en op de minst ontdooide kant van het veld wat de nodige problemen oplevert…

Het eerste gevaar komt van Caro die met links hard in het zijnet knalt!


In een volgende fase kunnen we een hoekschop uit de brand slepen, een taak voor Pater en we zien met zijn allen een loepzuivere handsbal in de 16 maar we krijgen onbegrijpelijk geen penalty!


Met alle moeite die we de ploeg zien doen worden we keer na keer (onterecht) afgefloten voor off side waardoor we kans na kans verloren zien gaan, de scheids ziet het niet door de zon in zijn ogen is de uitleg?


Een crossbal van Kirsten komt in de loop van Van Goethem, Gutti voor de vrienden, maar haar schot gaat pardoes op Kranenburg. Ook Floo raakt niet langs de doelvrouw, aan de overzijde zien we het schot van Van Staeyen voorlangs gaan na een snelle counter.


We zien vooral een fysieke match met een hoge foutenlast, Pater staat aan het kanon bij een vrije trap maar schiet pardoes in de muur.


Een zeer bedrijvige Maya zet zelf de actie op, stuurt Floo op weg naar doel maar haar schot wordt weggeduwd uit doel en ook de rebound van Caro gaat naast!

Ook Ellen moet een paar keer aan de bak, een schot van Bols plukt ze moeiteloos uit de lucht.


We gaan rusten met een brilscore ondanks de talrijke (afgefloten) kansen…Tweede helft


Geen wissels met de rust en de ploeg beseft dat we hier absoluut iets moeten kunnen rapen, het eerste schot van Van Goethem gaat echt maar centimeters naast…

De scheids vindt de fout op Anke (voet vooruit) niet zwaar genoeg voor een kaart en we krijgen enkel een vrije trap, de kans gaat verloren.


Na 10’ in de tweede helft komt Jorinde in de ploeg voor Floo’ke die teveel last kent, Jos zit meteen in de match en zet een voorzet van Sarah maar net naast.

Ook Weelde voelt dat ze vandaag niet kansloos zijn en we zien gelukkig een schot overgaan!


Ook Janchay heeft al veel gegeven en ze wordt vervangen door Marie, ze staat nog maar net op het veld of ze krijgt een reuze kans maar legt de bal opzij en het schot van Pater is te zwak om de keeper te verontrusten.


Na een minder kwartier zet MTH nu toch terug meer druk en gaat vol voor de 3 punten, Van Goethem en Jorinde missen beide nog een leuke kans…

Het is opnieuw Sarah die Pater aanspeelt, die legt de bal netjes in de loop van Jos maar die besluit van (te) ver over!


In de laatste minuut mist Sarah de kans om alsnog de 3 punten mee naar Brasschaat te nemen, ze gaat alleen door op Kranenburg maar die redt beheerst met de voet en houdt de 0 op het bord.


De scheids fluit af na 90’ en onze B’s blijven alweer achter met een kater en moeten zich tevreden stellen met 1 puntje tegen rode lantaarn Weelde…Commentaar:


Vandaag hebben jullie een goede match gespeeld met veel kansen alleen hebben we er te weinig afgewerkt ook al moet ik eerlijk bekennen dat de scheids hier niet vrijuit gaat….


Volgende week gaan we op bezoek bij Heikant Berlaar en dan moet er absoluut gewonnen worden om niet uit de top 10 te donderen!


Komop dames, we kunnen beter dan dit !!

 

CDSWedstrijd gegevens


Goals : -

Assists : -

Geel : Kirsten Fierens  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1