K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

Loenhout A  3-2  Maria-ter-Heide B


Wedstrijdfiche    Foto's

08-10-2016


B’s verliezen opnieuw met kleinste verschil in Loenhout…Vandaag gaan we op bezoek bij de kampioen van vorig seizoen Loenhout, na de wedstrijd van vorige week geloven we toch in onze kansen.


Eva en Lauren zijn terug van de partij en ook Evi staat voor het eerst op het wedstrijdblad, de zieke Marie moet verstek laten gaan.


Eerste helft


De ploegen starten aarzelend aan deze wedstrijd maar de eerste kans schrijven we op naam van Pater die een voorzet van Sarah hard op Sterkens knalt.


Een tweede grote mogelijkheid komt uit een stilstaande fase, Lauren neemt de vrije trap voor haar rekening maar hier kan de doelvrouw de bal net over het doelkader duwen.

Loenhout duwt de eerste echte kans voorlangs maar bij de tweede trapt Vermeiren de bal overhoeks in het zijnet en laat Ellen geen kans, 1-0 na een kwartier.


Anke gaat aan de haal met de bal en bedient Eva perfect in de loop, ze trapt hard op doel maar het is opnieuw Sterkens die met de vingertoppen de gelijkmaker voorkomt!

Helaas valt het tweede doelpunt aan de overzijde, het is Van Der Hoofden die de score verdubbelt maar opnieuw laten onze dames hun hoofden niet hangen.


Kansen zijn er genoeg maar het ontbreekt ons aan efficiëntie en een tikkeltje geluk vandaag, een bal van Sophie gaat op de paal en een schot van Van Goethem maar nipt over.


We komen nog een keer goed weg als het gekraakte schot van Michielsen voorlangs gaat en maken gelukkig zelf de aansluitingstreffer, Sophie gaat alleen door op doel en deze keer is het wel bingo.

MTH gaat meteen op zoek naar de gelijkmaker, een ver schot van Sophie wordt maar nipt geplukt door de keeper, Pater schuimt gans de flank af maar besluit te centraal op doel.


De grootste kans in deze eerste wedstrijdhelft komt van Lauren, ze lobt de bal over Sterkens maar Brughmans kan een gemaakt doelpunt vermijden en de bal nog net op de lijn keren!!

We gaan rusten met 1 goal verschil maar het had zeker anders kunnen zijn…Tweede helft


We weten dat een snelle gelijkmaker ons vleugels zou kunnen geven en dat er dan veel mogelijk is, kijk maar naar de tweede helft van vorige week maar na 2’ in de tweede helft staat het plots 3-1…


In de plaats van het mooie voetbal en harde werk dat we tegen Beerse zagen zien we nu vooral frustraties en rommelige fases, als Sophie dan ook nog geblesseerd uitvalt sputtert de motor helemaal.


Lauren trapt een perfecte vrije trap maar haar pegel spat uit elkaar op de deklat, een schot van Eva in 1 tijd gaat naast…


Loenhout berust in de score en laat de bal aan de bezoekers, een corner van Jorinde wordt slecht ontzet en Anke tikt de 3-2 tegen de netten.

De bezoekers kunnen zich niet meer opladen om op zoek te gaan naar de gelijkmaker en Ellen moet nog een keer plat op een schot van Brughmans.


Het laatste wapenfeit van Polygoon komt van de voet van Maya maar haar schot wordt knap gepareerd door Sterkens!


De scheids fluit de wedstrijd af en voor de 3de keer blijven we puntenloos achter…   Commentaar:


Vandaag hebben we teveel kansen onbenut gelaten en ons teveel bezig gehouden met randactiviteiten en andere dingen in plaats van te voetballen…


We staan nu voor een paar veel zwaardere opdrachten en zullen dan hier de punten moeten pakken om niet helemaal weg te zinken in de buik van het klassement.


We hebben een week de tijd om ons te bezinnen en terug op te laden voor de komst van KV Mechelen, een scherp MTH moet thuis zeker in deze topper iets kunnen rapen!


One team, one dream !CDSWedstrijd gegevens


Doelpunten: Sophie Claessens, Anke Meeussen

Assists:
  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1