K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

MTH A - DVK Egem  2-2   (3-5)


08-09-2018


FOTO'S              Wedstrijdfiche


Maria-ter-Heide schiet zich zelf in de voet en bekert niet voort!

 


Na de 6 op 6 in competitie was het nu weer bekeren geblazen. We ontvingen reeksgenoot Egem dat net als ons startte met een 6 op 6.


Kevin zorgde voor heel wat andere namen, Achterin ontbraken Liese en Emily, Steph schoof zo een rij achteruit. Ook in doel werd er geroteerd en kreeg Kirsten na haar blessure voor het eerst weer minuten.

Voorin zagen we de 3 jonge veulens Floo, Lore en Robin aan de aftrap. Op de bank zat voor het eerst Lissa Boeren in de selectie.


De eerste helft was de wedstrijd in evenwicht al hadden we wel het meeste de bal. Pas op het einde van de eerste helft kregen we echt kansen, Floo schoot over en Thalia zag een pegel onderkant lat gaan, de bal stuitte net niet of net wel over de lijn en zo in de handen van de keeper. Voor de derde match op rij troffen we dus bij een 0-0 stand het doelhout!


In de tweede helft ging het tempo meteen de lucht in Floo kon al snel 1-0 maken toen de keeper een schot van Robin loste. Maria-ter-Heide en wat later was het 2-0 toen Lore Nuyens op links doorbrak en de bal hard in het dak van het doel schoot. Voor de 15 jarige Lore meteen haar eerste officiële goal voor Groen-wit.


Egem moest naar adem happen en kwam er niet meer uit. Wij lieten aan de andere kant wel de kansen liggen op 3-0 Floo en Thalia miste en Lore trof de paal. De wedstrijd werd dus niet over de streep getrokken en Egem kreeg moed. Haeck zorgde voor de aansluiting en 3 minuten later stond het 2-2.


Strafschoppen waren het onnodige gevolg, terwijl we de wedstrijd 75 minuten onder controle hadden.


Hierin miste Egem geen enkel exemplaar en wij 1.


De uitschakeling smaakte zuur want was zeker te vermijden.


Volgende week terug alles op de competitie. Uit in Ruddervoorde waar we vorig seizoen ook een dubbele voorsprong uit handen gaven!


We zijn bij deze dus al gewaarschuwd!

 

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  Floo Antonissen, Lore Nuyens

assists :  Robin Gorrebeeck