K. SOC. Maria-ter-Heide

Officiële website van de vrouwenvoetbalafdeling van Brasschaat

  •  Copyright © 2015 -  www.dames-mth.be - Webmaster T1

GFA Sinaai - MTH A 1-2


25-08-2018


Wedstrijdfiche


MTH  opent met winst!

 


Sinaai had voor de openingswedstrijd een heuse club dag georganiseerd, demo trainingen en wedstrijden voor de jeugd als voorprogramma en afsluiten met de wedstrijd in 2° nationale. Het zorgde voor veel volk en ambiance in het Waasland. Knap werk!

Foto's van de dag vinden  jullie hier.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1527692597376177&set=pcb.1097074940451314&type=3&theater&ifg=1


MTH miste wat pionnen en heeft het sowieso altijd lastig tegen Sinaai, We begonnen echter wel goed, Lenny brak door op links maar zag haar voorzet via een sinaai voet tegen de paal gaan... Het spel was zoals verwacht evenwichtig met veel strijd en weinig echte kansen. Beide organisaties hielden elkaar in evenwicht en het was dan ook niet verrassend dat de opening er kwam op een stilstaande fase, Wilmet kopte knap binnen aan de eerste paal. 1-0. MTH reageerde meteen maar Esther kopte een voorzet van Lenny staalhard op de lat. Wat later schoot Lenny op Langeraert.


In de tweede helft kwam Floo mee in de ploeg en werd het spelbeeld meer groen-wit, Sinaai probeerde de voorsprong te verdedigen maar moest steeds verder achteruit. Toch bleven ook nu echt grote kansen uit. Lenny, Thalia en Esther kwamen net iets te kort. Tot dat Ellen een zeldzame hoekschop plukte en meteen Thaïs bediende die vond de net ingevallen Lore. Die draaide knap weg en zette Lenny op weg richting doel. Zij deponeerde de bal in de bovenhoek! Op een dikke 10 seconden van corner tegen naar 1-1 en nu kwamen er plots wel kansen voor de bezoekers, jammer genoeg werd er in de zone van de waarheid vaak iets te lang geaarzeld. Toch kwam de verdiende winnende treffer er wel, Thalia draaide goed weg van de ervaren de Wulf en die ging aan de trui hangen. Strafschop en kapitein Lenny zorgde voor de winst! Achterin hielden Jorien en C° de boel goed gesloten!


Iedereen een dikke proficiat, er moest voor worden geknokt en we toonden mentale veerkracht!


Ook toonden we dat onze bank niet enkel bankzitters zijn maar mee de wedstrijd kunnen doen kantelen!


Volgende week de derby tegen Loenhout!

 

Wedstrijd gegevens


doelpunten :  Lenny Oerlemans 2,

assists :  Lore Nuyens